1. Ανακαινίστε την εξωτερική εικόνα και την είσοδο
Δεδομένου ότι το εξωτερικό του επαγγελματικού σας χώρου είναι η πρώτη εντύπωση για τον επισκέπτη μόλις φτάσει, είναι μια από τις σημαντικότερες αλλαγές που μπορεί να αυξήσει τα έσοδα σας χωρίς να ξεφύγετε από μία οικονομική ανακαίνιση. Προσθέστε φυτά και λουλούδια. Έτσι, θα δημιουργήσετε ένα φυσικό και φιλόξενο περιβάλλον.

Η είσοδος σας θα πρέπει να είναι και αυτή εκθαμβωτική και προσιτή. Θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν διαχωρισμό του χώρου για να παρέχετε οικειότητα, περιστασιακές ζώνες κοινωνικοποίησης καθώς και άνετους και λειτουργικούς χώρους εργασίας. Προτιμήστε ζεστά χρώματα όπως το πράσινο, σε ήρεμους τόνους, εάν μιλάμε για ξενοδοχειακή επιχείρηση ή τα θερμέ χρώματα όπως το κόκκινο έαν μιλάμε για εστίαση, ή ακόμα τα πιό ψυχρά και καθαρά χρώματα εάν πρόκειται για υγειονομικό χώρο. Μπορείτε να συνδυάσετε μοντέρνα vintage έπιπλα σε ένα μοντέρνο εσωτερικό και να δημιουργήσετε ένα μοναδικό μοντέρνο design που θα προσελκύσει τους Millennials και τους διεθνείς επισκέπτες. Σε αυτή την περίπτωση, επιλέξτε μια ουδέτερη ή υπόλευκη χρωματική παλέτα για να δώσετε έμφαση στα vintage έπιπλα.

2. Επενδύστε σε έναν μοντέρνο εσωτερικό χώρο
Όταν πρόκειται για τον εσωτερικό χώρο του καταστήματος σας , μην βασίζετε την εμφάνιση αυστηρά στην πρακτικότητα. Αντιθέτως, να επενδύσετε σε έναν άνετο χώρο με πολύχρωμες πινελιές και ιδιαίτερα στοιχεία, όπως μοναδικές καρέκλες, έξυπνα ράφια, χαλία, ταπετσαρίες και γενικά διάφορα διακοσμητικά που μπορείς να τα βρεις οικονομικά και σε τεράστια ποικιλία στην αγορά. Θα σας συμβουλεύαμε να αποφύγετε την παλαιομοδίτική «πρακτική» εμφάνιση. Μικρά αλλά πολύχρωμα αντικείμενα είναι σύμμαχος σε μια οικονομική ανακαίνιση.

3. Επενδύστε στην ατμόσφαιρα
Κρατήστε απλούς και καθαρούς τους χώρους σας, χωρίς όμως ποτέ να μην ξεχάστε να έχετε ένα συγκεκριμένο ελαφρύ αρωματικό που να αποπνέει δροσιά και ευεξία στον χώρο χωρίς να είναι βαρύ και κουραστικό , δίνοντας την δυνατότητα στον επισκέπτη να μπορέσει να σας ταυτοποιήσει με το συγκεκριμένο άρωμα.Μην φοβηθείτε να έχετε μία ήρεμη μουσική αρκετά χαμηλόφωνα έτσι ώστε να γλυκαίνει και να ομορφαίνει τον χώρο σας υποσυνείδητα στον επισκέπτη. Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε διαφορετικά μοτίβα και υφές έτσι ώστε να έχετε ένα όμορφο παιχνίδι αντιθέσεων και συναισθημάτων. Όσο πιο δημιουργικοί είσαστε τόσο πιο πολλοί επισκέπτες θα μιλούν για εσάς, έτσι θα αυξηθούν και οι επισκέπτες και τα έσοδά σας.

4. Μείνετε φιλικοί προς το περιβάλλον
Είτε ανανεώνετε απλώς την εμφάνιση του εσωτερικού του καταστήματος σας είτε κάνετε πλήρη ανακαίνιση, δεν πρέπει να ξεχάσετε πως είστε υπεύθυνοι και για το περιβάλλον.Πόλλα από τα πράγματα που ίσως σκεφτόσασταν να τα πετάξετε ξανά σκεφτείτε το… κάποια απ’αυτά μ’ένα απλό βάψιμο, ή μια απλή αλλαγή ίσως να γίνει το πιό όμορφο κομμάτι του χώρου σας, οπότε ποτέ μην πετάξεις πριν το σκεφτείς ξανά. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ανακυκλώσει οποιοδήποτε υλικό στους ανάλογους κάδους ανακύκλωσης. Σκεφτείτε να προσλάβετε αξιόπιστες εταιρείες που παρέχουν γρήγορη απομάκρυνση των εμπορικών σκουπιδιών για να παραμείνετε οικολογικά ευσυνείδητοι καθ’ όλη την διάρκεια της ανακαίνισης.

Καλή επιτυχία!

Θα χαρούμε να μιλήσουμε για τη δική σας ανακαίνιση εδώ

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WordPress PopUp Plugin
elGreek