FAQ

Συχνές ερωτήσεις & απαντήσεις

Αυτή είναι ίσως η πιο κοινή ερώτηση που δεχόμαστε. Ας φανταστούμε ένα σπίτι που θέλουμε να αγοράσουμε. Είναι 50 τμ ή 150 τμ.;Τα υλικά που έχει κατασκευαστεί είναι ακριβά ή πιο οικονομικά; Έχει κήπο ή έχει ένα μικρό και στενό μπαλκονάκι; Τώρα μεταφέρετε την σκέψη σας στο έργο που μας ζητάτε να αναλάβουμε.

Για να υπολογίσουμε το κόστος της κατασκευή σας θα πρέπει να κατανοήσουμε ακριβώς τα υλικά που θέλετε να χρησιμοποιήσουμε, την πολυπλοκότητα του σχεδίου, τις απαιτήσεις και τις ανάγκες που θα μας θέσετε.

Μόλις κατανοήσουμε όλα τα παραπάνω τότε να είσαστε σίγουροι ότι η ομάδα μας θα σας προσφέρει την πιο ελκυστική και ανταγωνιστική σχεδιαστική πρόταση αλλά και προσφορά.

Αυτό που μπορούμε να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε για εσάς εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το ποσό που έχετε σκοπό να επενδύσετε.

Τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν, η πολυπλοκότητα και το μέγεθος της εκάστοτε κατασκευής είναι οι λόγοι που θα προσδιορίσουν το τελικό κόστος.

Άρα είναι από τις πιο σημαντικές πληροφορίες που χρειαζόμαστε για να δημιουργήσουμε μία επιτυχημένη πρόταση.

Το χρονικό διάστημα που απαιτείται εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την κλίμακα και τις απαιτήσεις του έργου.

Παρόλο που μερικές φορές μπορούμε να προετοιμάσουμε τα σχέδια και το κόστος του έργου μέσα σε λίγες μέρες, συνήθως προτιμούμε να έχουμε περίπου 2 εβδομάδες για να μπορέσουμε να αναπτύξουμε πλήρως τις σχεδιαστικές μας ιδέες, να προετοιμάσουμε τρισδιάστατα απεικονίσεις καθώς και κόστος.

Η απλή απάντηση είναι ότι όσο περισσότερο χρόνο έχουμε τόσο το καλύτερο.

Ωστόσο κατανοούμε ότι και οι δικοί σας χρόνοι σας είναι πιεσμένοι, γι αυτό ζητάμε την επιβεβαίωση ανάθεσης του έργου τουλάχιστον δύο μήνες πριν από την έναρξή του.

Περιστασιακά δεχόμαστε έργα με ημερομηνία έναρξης λιγότερο του ενός μήνα, ωστόσο αυτό εξαρτάτε από το μέγεθος και την πολυπλοκότητα του έργου.

Η Deezen είναι μία διεθνής εταιρεία με Ελληνική καταγωγή. Έχουμε γραφεία στην Αθήνα και στο Βερολίνο και έχουμε ολοκληρώσει έργα στη Μόσχα στο Λονδίνο, στη Βαρκελώνη, στο Μιλάνο και ως επί το πλείστον σε πολλές Γερμανικές πόλεις.

Πελάτες μας μπορούν να είναι όλοι όσοι έχουν όνειρό τους να βελτιώσουν την καθημερινότητα τους στην κατοικία τους και να ζουν σ’ ένα όμορφο και λειτουργικό περιβάλλον, χωρίς χαμένους χώρους και λανθασμένες επιλογές υλικών και χρωμάτων.

Φυσικά απευθυνόμαστε και σε εταιρείες που θέλουν να αυξήσουν τα κέρδη τους ή να εξελίξουν την αισθητική στο εσωτερικό ή στον εξωτερικό χώρο τους.

Είμαστε εδώ για τον επαγγελματικό σας χώρο για να επιμεληθούμε κάθε λεπτομέρεια στον σχεδιασμό στην λειτουργικότητα και στην κατασκευή της εταιρείας σας, όμως μπορούμε να σας βοηθήσουμε να εξελίξετε την εταιρεία σας ή το προϊόν σας δίνοντας σας την δυνατότητα να αναλάβουμε την προβολή σας σε κάποια τοπική ή διεθνή εμπορική έκθεση.

Έχοντας μεγάλη εμπειρία σε ποικίλα κατασκευαστικά έργα αξιολογούμε τους χρονικούς, οικονομικούς και ανθρώπινους πόρους που θα απαιτηθούν προσφέροντάς σας μία αναλυτική οικονομική μελέτη που παρακολουθείτε στενά για να μην υπάρξει απόκλιση από το αρχικό κόστος που έχουμε συμφωνήσει.

Είμαστε εδώ για να μην χαθείτε στην μετάφραση. Η DeeZen έχει μια ολοκληρωμένη ομάδα από καταξιωμένους επαγγελματίες ώστε να αναλάβουμε την ολοκλήρωση της κατασκευή σας σε όλα τα επίπεδα. Όλες οι εργασίες ολοκληρώνονται και ελέγχονται στις εγκαταστάσεις μας από εμάς τους ίδιους,

Έχοντας ολοκληρώσει την πρώτη μας επικοινωνία, θα έχετε λάβει την αναλυτική σχεδιαστική και οικονομική μας πρόταση, στην οποία θα είμαστε πάντα διαθέσιμοι για οποιαδήποτε συζήτηση, διευκρίνιση και αλλαγή που πιθανόν να χρειαστείτε, για να μας αναθέσετε το έργο σας. Είμαστε έτοιμοι για το επόμενο επιτυχημένο μας έργο και αυτό θα είναι το δικό σας!

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

Χρειάζεστε μία επαγγελματική λύση για την εταιρεία σας;

Συνεργαστείτε μαζί μας για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό αποτέλσμα γαι την προβολή της εταιρείας σας, της κατοικίας σας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

elGreek